Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Op zaterdag 26 september hebben we, in het kader van ons 40 jarig bestaan, Maastricht gevisiteerd.

Na een ‘warming up’ in de bus, heeft onze privé gids Laur ons, m.b.v. een ‘speurtocht naar de lunchlocatie’, uitgezet door het organiserend comité, door Trajectum ad Mosam (rare jongens die Romeinen) geloodst.

Koffie met Limburgse vlaai in hotel L’Empereur, langs de rommelmarkt (alles in kannen en kruiken, vond Joep) dwaalden we door de geboortestad van Laur. Via de opa van Laur, de Maastrichter Staar, de Eikelstraat, de Moriaan en Toon Hermans naar D’ Ingel, waar we van een lunch met een glaasje ‘sap’ konden genieten. Hierna werd de middag benut voor een onvervalste geheugenkraker over de historie van TNL, waarbij alle denkbare hulplijnen werden ingezet: van Google tot het thuisfront (hè Quint..?!). ‘Welk instrument bespeelde Joep in vroeger tijden?’ en: ‘Noem de namen van alle bassisten’.  Dat valt niet mee na al die trappisten!

Wat kroegen en terrasjes én sollicitaties (Koks gezocht..!) later, konden we uitrusten in de gelagkamer van de vroegere brouwerij ‘De Keyzer’. Sommigen genoten er van een rondleiding, anderen van een extra biertje.

Na een lekker diner, en een carnavallesk ‘boommens’ van Jeroen Bosch voor Den Veur, snel terug naar de bus om op de terugweg de uitslag van Laur te vernemen: Door het ontbreken van de microfoon is het voor een aantal mensen tot op de dag van vandaag nog onduidelijk wat de goede antwoorden waren. Of lag het aan de twee snel aangerukte kratjes ‘de Keyzer’?!

Op naar de 44jaar!!!

Optredens

Geen evenementen