Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Rond 9.45uur, nadat we allemaal in de bus zaten, reden we via Vught en Best naar Hasselt. In Vught en Best stonden nog wat muzikanten te wachten om mee gaan. Onderweg een muziekje (cd-tje), een praatje en natuurlijk de schaal heerlijke snoepjes, spekkies, dropsleutels enz.  Na een rustige, veilige reis inclusief de gebruikelijke koffiestop mét koek in Hasselt aangekomen. Alles is klaar voor de jeneverfeesten!

We zijn wat aan de vroege kant. Eerst nog maar een heerlijk broodje gegeten. Dan  het eerste jenevertje of pilsje.  Daarna langs de diverse pleinen, tenten en kraampjes om muziek te maken. Het was een erg gezellige dag. Het muzikale hoogtepunt was wel ons optreden op het plein vlak vóór het optreden van de belgische André van Duin. Daar hebben we allemaal geweldig van genoten en ons tranen gelachen.

Uiteindelijk komt aan alles een eind en gingen we weer richting bus. Onderweg nog een frietje mét of zonder, frikadelletje enz enz.  Netjes rond 21.00uur weer bij de Biechten. .. en chauffeur bedankt voor de fijne rit!

Optredens

Geen evenementen