Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Zaterdag 14 november, Kwekfestijn 2015. We gaan de strijd aan met het lied ‘Passie’ geschreven door Karel Coolegem en Jan Vissers. Het gaat o.a. over de grote invloed die facebook heeft op iedereen en dus ook op Oeteldonk en de Oeteldonkers. We hebben een mooie tijd gekregen om te spelen. Midden op de dag én we mogen de pauze opvullen. We hebben ons nummer prima neergezet. Het stond als een huis. Mooi gezongen en gespeeld en enthousiast begeleid door onze aanhang!

We hebben er een leuke dag van gemaakt. Bij de uitslag bleek ‘Passie’ goed te zijn voor een 24e plaats. Aan het eind van de middag naar Hotel Centraal waar het stamppotbuffet op ons wachtte. Ron Michielsen, Minister van Verenigingszaken, kwam nog langs om Joep van Lierop sr een onderscheiding vanwege zijn verdiensten voor de club op te spelden.

Wat schetst onze verbazing als 15 min later ook de Peer nog eens binnen komt vallen met zijn hele gevolg! Dit keer is Richard van Dooren aan de beurt om een onderscheiding in ontvangst te nemen vanwege zijn o.a.14 keer zingend deelnemen aan het kwekfestijn.

Gefeliciteerd allebei! Na nog een biertje en later een kopje koffie kan ieder weer óf terug naar TAP/tap óf… gewoon naar huis.

 

Zondag 15 november hebben de TNL-ekes voor de derde keer op rij de EERSTE PRIJS gewonnen van de Keinderkwek! Geweldig! Een leuk nummer gespeeld op o.a. piano en gitaar met verder de normale carnavalsinstrumenten natuurlijk. Je kunt namelijk nog zo graag en mooi gitaar of piano spelen, je kunt dat niet tijdens carnaval doen voor de Prins! Dat was zo ongeveer de tekst van het liedje. Het werd prachtig gespeeld en gezongen door onze TNL-ekes. Een finaleplaats waardig. We zijn ontzettend trost op onze jeugd. Ze stonden weer allemaal te stralen op het podium met hun verworven prijs.

Optredens

Geen evenementen