Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DE DAG D’R VEUR

(zingen bij De Graven veur de deur!)

gravenvanleuven

Ge kent ut wel, het is zaoterdag veur d’n carnaval en ge het eigeluk wel zin om lekker alvast un bietje veur te pruuven…

Op zaterdag 22 februari vanaf 11.11 tot 15.11 uur kun je al lekker meezingen bij De Graven van Leuven aan de Wolvenhoek: in samenwerking met Tusseneusenlippe en De Gieters organiseren wij DE DAG D’R VEUR!

Schrijf met jouw vrienden, familie of buren in (minimaal 5,5 personen, inschrijven kost 11 euro en dit bedrag gaat rechtstreeks naar Stichting Veur Mekaar) om live mee te zingen met een Oeteldonks carnavalsclubke. Het grote rad van avontuur met daarop 22 liedjes bepaalt wat jij/jullie gaan zingen en onze deskundige jury bepaalt of jullie het beste zanggruupke van Oeteldonk gaan worden!

Oeteldonk is voor iedereen, stichting Veur Mekaor zorgt er voor dat er een rolstoeltribune aanwezig is tijdens de optocht. We gaan deze dag een mooi bedrag ophalen voor deze stichting, zo kun je bijvoorbeeld voor 11 euro een speciale kaart kopen ter waarde van 5 biertjes waarvan een gedeelte naar het goede doel gaat. Zo kunnen we al zingend en drinkend dit Oeteldonkse goede doel helpen. Misschien wil je iets kopen van onze veilingmeester….

Tot de zaoterdag d'r veur!

SCHRIJF JE ZANGGRUUPKE NU IN VIA: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Optredens

Geen evenementen